Egy játékos mód
A játék használatához engedélyezd a Javascript-et a böngésződben!

Játék indítása

Szabályok

Cél a számítógép által megadott szám – 3 és 15 másodperc között század vagy ezred másodperc pontossággal - eltalálása, vagy minél közelebb megállítása a piros STOP gombbal. Abban az esetben, ha nem találja el a számot, a plusz vagy mínusz különbségeket le kell vonni az induló kreditből.

Például a Kezdő század másodperc alapú játék esetén, ha plusz vagy mínusz 0,16 volt a különbség, akkor az 5,00 másodpercből le kell vonni a 0,16-ot, így marad 4,84 másodperc. Innen folytatódik a játék.

Telitalálat akkor jön létre, ha a játékos pontosan eltalálja a számítógép által megadott számot. Ebben az esetben jutalomban részesül, +5 kredit másodpercet kap és hangos tűzijáték jelzi a sikert. A játék addig tart ameddig a kredit másodpercek elfogynak. Minél több telitalálatot ér el a játékos, annál jobb. Haladó játékos: +3 kredit másodpercről indul és telitalálat esetén ugyan ennyit kap. Profi játékos: +1 kredit másodpercről indul és telitalálat esetén ugyan ennyit kap. Az általános játékszabály mind a négynél ugyanaz.stopperstop.hu   I   2020 © minden jog fenntartva
Látogatók száma: 15777